Első épések a Szexéden oldalon

1., Regisztráció

A szexeden.hu.hu oldalon a regisztrációs adatlap kitöltésével tudsz fiókot létrehozni.

Regisztrációs adatok:

  • Nem: válaszd ki a nemed a nő vagy a férfi ikonra kattintva.
  • Születés dátuma: add meg a születésed dátumát év, hónap, nap
  • Keresztneved: például: Kinga, Mark, Zita, Kornél
  • Felhasználói név: felhasználói névként bármit megadhatsz akár a neved alapján például: kornel vagy zita87 (felhasználói neved megadásánál ékezet ne használj és csak kis betűket használj)
  • Ország:  Ha Magyarországról ismerkedsz akkor válaszd ki Hungary-t a listából…
  • Város: írj be a városod nevét ha nem található a rendszerünkben a településed akkor add meg a hozzád legközelebb eső nagyobb város nevét például ha Sümegen laksz akkor válaszd ki a listából Veszprémet.
  • E-mail: adj meg érvényes e-mail címet
  • Jelszó: adj meg nehezen kitalálható jelszót

A regisztráció befejezéséhez klikkelj a Regisztráció gombra.

Megjegyzés: Regisztrációs adatlap kitöltése utána már csak egy dolgod van, hogy aktív legyen a fiókod. Lépj be az e-mail fiókodba és igazold vissza az e-mail címedet egy linkre kattintva.

 

2., Profil

A profil adatlap kitöltésével sok információt megadhatsz magadról. Az alap információk megadásával bemutathatod magadat a külsődet, stílusodat, megadhatod a legáltalánosabb szokásaidat vagy megoszthatod az elképzelésed kit is keresel.

Lépj a Profil oldalra, kattints a Profil szerkesztés gombra majd töltsd ki a kért adatokat.

Tipp: Adj meg magadról minél több információt legyen 100%-os adatlapod.

 

3., Képek

Készíts friss, aktuális képeket vagy tölts fel oly fotókat amellyel be tudod mutatni,hogy milyen vagy egyes élethelyzetekben, mint amikor tanulsz, dolgozol, sportolsz, kirándulsz vagy szórakozol.

A profil beállítások oldalon kattints a Képek gombra majd a feltöltésre és tölts fel magadról előnyös fotókat.

Megjegyzés: A képek a feltöltés után azonnal nem fognak megjelenni a profil adatlapodon, át kell esni a fotóknak egy moderálási folyamaton ami általában maximum 8 óra alatt meg szokott történni. Kérjük csak olyan fotót tölts fel ami megfelel egy társkereséshez.


4., Értesítések

Fontosnak tartjuk, hogy amikor éppen dolgozol vagy éppen úton vagy, akkor is értesítsünk Téged ha valaki kapcsolatba akar lépni veled, hogy azonnal reagálni tudjál rá és gyorsabban egymásra találjatok.  

A profil beállításoknál klikkelj az Értesítések gombra majd jelöld meg azokat az eseményeket amelyekről szeretnél e-mailben értesítést kapni.

Megjegyzés: Az e-mail értesítéseket bármikor ki és be kapcsolahatód.

 

5., Profil ellenőrzés

A profil ellenőrzés nagyon fontos, hiszen így tudjuk garantálni a Szexéden tagoknak és Neked is, hogy valós, hiteles szextárskereső emberek vannak a profilok mögött. Kérünk te is végezd el a profil ellenőrzést.

Tipp: Profil ellenőrzése után megjelölünk hiteles Szexéden tagnak amit a többiek is láthatnak és így nagyobb bizalommal lépnek veled kapcsolatba.

A profil beállításoknál kattintsál a Profil ellenőrzés gombra és kapcsold be és engedélyezd a böngésződben a kamerádat majd készíts magadról egy fotót ami amit küldj el nekünk ellenőrzésre.

Megjegyzés: Fontos, hogy ez a kép sehol nem fog megjelenni csupán az azonosításhoz szükséges, az intelligens arcfelismerő programok elvégzi az ellenőrzést összeveti a ellenőrzésre küldött fotót a feltöltött fotóiddal.

Ha elvégzed a profil ellenőrzést akkor + 200 Ft-ot írunk jóvá az egyenlegeden.

 

Még több segítségre van szükséged akkor lépj kapcsolatba az ügyfélszolgálatunkkal az info@szexeden.hu e-mail címen.